Kahve Buz

Haziran 21, 2012

Bu günlerde sabahtan artan çay ve kahveleri dökmeyip buz kaplarına koyuyorum. Böylece hem içeceklere bir lezzet de buzdan geliyor, hem de klasik buzun yaptığı gibi içecek sulanmıyor. Dün sabahtan kalan kahveyi dondurmuştum. Bu sabah soğuk süte ekleyip içtim. Kalanını muzlu süte, ya da kahveli, çikolatalı likörlere ekleyebilir, ya da blenderden geçirip kıvamlı içecekler yapabilirim.

Image

Image

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: