Ceviz Reçelli Krostini

Ocak 31, 2013

Antakya’dan getirdiklerim artık yavaş yavaş bitmeye yüz tuttu. Bugün Vakıflı Köyü’nden aldığım ceviz reçeli kavanozunun dibinde tek bir ceviz, biraz da suyundan kaldığını gördüm. Öyle hemen ağzıma atıp yitip gitmesine gönlüm razı olmadı, son görevi biraz daha gösterişli olsun istedim. Bir dilim ev yapımı tam buğday ekmeği üzerine tazecik keçi peynirini irice ufaladım. Dilimlediğim reçel cevizi sıra sıra dizdim. Biraz da ufalanmış iç ceviz serpip, tamının üstüne reçelin suyundan gezdirdim. Ben bunu bugün öğleden sonra acıkmışken bayıla bayıla yedim!

IMG_3477

Reklamlar

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: